Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här: https://www.socialdemokraterna.se/vart-parti/om-webbplatsen/integritetspolicy

Lisas hus

”Kvinnoförbundet för Lisa var mer än ett uppdrag, det blev också i många stycken hennes familj som hon levde intensivt med, i med- och motgång.”

Så skrev Maj-Lis Lööw till minne av Lisa Mattson vid hennes bortgång.

Lisa Mattson lämnade inte bara ett mer jämställt samhälle efter sig, utan också en stuga, idag kallad ”Lisas hus”.

Lisas Hus ligger på Bohus Malmön i mellersta Bohuslän. Huset ingår i ett område med envånings fritidshus. På cirka tio minuters gångväg finns öns centrum med affär, kyrka, ett par sommarrestauranger och småbåtshamn. Och det är ungefär lika långt till en sandstrand.

I huset finns en toalett med dusch, allrum med barkök samt tre sovrum med sammanlagt sex bäddar och två extrabäddar.

Lisa Mattsons dröm

Lisa Mattson ville att hennes hus skulle komma till glädje. Enligt de regler som fastställts för uthyrning ska alla medlemmar ha chansen att någon gång få möjlighet att hyra stugan. Så passa på och gör det!Lisas hus Av hänsyn till allergiker får dock inga husdjur tas med till Lisas hus.

Vill du hyra Lisas hus?

Då är det bra om du anger tre alternativa veckor som du är intresserad av. Vissa veckor är mer efterfrågade än andra. Mejla din intresseanmälan till [email protected].

För mer information kontakta Maria Eklund på tfn. 08-700 27 44.

Priser för att hyra Lisas hus:

Vecka 22-34     6 825:-

Övriga veckor   3 675:-

Helger               2 100:-

Bilder

Kök och matplats

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Trädgård

 

facebook Twitter Email