Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här: https://www.socialdemokraterna.se/vart-parti/om-webbplatsen/integritetspolicy

S-kvinnor söker utredare och kommunikatör

S-kvinnor är socialdemokratiska feminister som ställer klasskamp, kvinnokamp och antirasistisk kamp sida vid sida. Vi påverkar samhällsdebatten och politiska beslut utifrån ett jämställdhetsperspektiv.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu en person som vill arbeta brett med utredningsarbete kopplat till frågor om jämlikhet och jämställdhet. Du arbetar nära S-kvinnors politiska ledning med att bland annat ta fram fakta och underlag, göra egna kartläggningar, följa upp politiska beslut och svara på remisser. I tjänsten ingår även informations- och kommunikationsarbete med S-kvinnors hemsida och sociala medier, att ta fram texter till och enklare layout av informationsmaterial samt att ingå i redaktionsrådet och skriva för S-kvinnors tidning Morgonbris. Visst administrativt arbete kan förekomma. Resor kan ingå i arbetet.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är analytisk, ansvarstagande och som kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har en god stilistisk förmåga, är bra på att prioritera och levererar i tid. Du trivs med att arbeta i en organisation med stort publikt intresse, i perioder med högt tempo och stark press.

Du har goda kunskaper om feminism och jämställdhetsfrågor, samt delar våra värderingar.

Vi ser också gärna att du har:

  • Minst tre års yrkesrelevant eftergymnasial utbildning.
  • Erfarenhet av analys- och utredningsarbete.
  • Kunskaper i publiceringsverktyg som WordPress.
  • Kunskaper i layout- och redigeringsverktyg som Photoshop och InDesign.
  • Erfarenhet från S-kvinnor eller övriga arbetarrörelsen är meriterande.

I rollen som utredare/kommunikatör hos S-kvinnor ingår du i ett arbetslag som omfattar förbundsordförande, förbundssekreterare samt ytterligare två anställda. Tjänsten är placerad på förbundskansliet i Stockholm.

Tjänsten är ett vikariat på heltid i sex månader, med goda möjligheter till förlängning.

Vi jobbar med målstyrd arbetstid och har såklart kollektivavtal.

Mejla CV samt personligt brev till förbundssekreterare Nina Unesi [email protected] Ange gärna löneanspråk.

Sista ansökningsdag är 2023-02-26, men intervjuer kan komma att ske löpande.

Tillträde efter överenskommelse.

facebook Twitter Email