Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här: https://www.socialdemokraterna.se/vart-parti/om-webbplatsen/integritetspolicy

S-kvinnor söker utredare

S-kvinnor söker nu en kommunikativ utredare som vill vara med och ta fram politiska förslag och vässa S-kvinnors politik och genomslag i samhällsdebatten.

Välkommen med din ansökan senast 4 februari!

Arbetsbeskrivning:
Vi söker nu en person som vill arbeta brett med utredningsarbete och politikutveckling kopplat till frågor om jämlikhet och jämställdhet. Du arbetar nära S-kvinnors politiska ledning med att bland annat ta fram underlag och politiska program och förslag, författa rapporter och remissvar. I tjänsten ingår även kommunikationsarbete, enklare formgivning av informationsmaterial samt att ingå i redaktionsrådet och skriva texter till S-kvinnors tidning Morgonbris. Visst administrativt arbete kan förekomma. Resor kan ingå i arbetet.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är analytisk, flexibel, kommunikativ och noggrann och har erfarenhet av politiskt utvecklingsarbete. Du har en god stilistisk förmåga, är bra på att prioritera och levererar i tid. Du trivs med att arbeta i en organisation med stort publikt intresse, i perioder med högt tempo och stark press.

Du har goda kunskaper om feminism och jämställdhetsfrågor, samt delar våra värderingar.

Vi ser också gärna att du har:
• Minst tre års yrkesrelevant eftergymnasial utbildning.
• Erfarenhet av analys- och utredningsarbete.
• Kunskaper i publiceringsverktyg som WordPress.
• Kunskaper i layout- och redigeringsverktyg som Photoshop och InDesign.
• Erfarenhet från S-kvinnor eller övriga arbetarrörelsen är meriterande.

I rollen som utredare hos S-kvinnor ingår du i ett arbetslag som omfattar förbundsordförande, förbundssekreterare samt ytterligare två anställda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är placerad i Socialdemokraternas Hus på Sveavägen 68 i centrala Stockholm.
Vi jobbar med målstyrd arbetstid och har såklart kollektivavtal.

Mejla CV samt personligt brev till förbundssekreterare Nina Unesi [email protected]. Ange gärna löneanspråk.

Sista ansökningsdag är 2024-02-04, men intervjuer kan komma att ske löpande.

Tillträde efter överenskommelse.

facebook Twitter Email