Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här: https://www.socialdemokraterna.se/vart-parti/om-webbplatsen/integritetspolicy

VÄRVA EN VÄN

Det är dags att vi dubblar antalet medlemmar! S-kvinnor lanserar i dag VÄRVA EN VÄN som är en digital kampanj som pågår fram till 1 maj. Vi vill att så många som möjligt ska gå med i den feministiska kampen och uppmanar därför nu alla våra medlemmar att värva en vän.

Värva en kollega, en vän, en partner, en släkting – som vill vara med och bygga ett tryggare och starkare välfärdssamhälle. Om alla nuvarande S-kvinnor får varsin person att gå med blir vi dubbelt så många. Därför är vår uppmaning nu:

Sörj inte, organisera er!

Eftersom läget är som det är rekommenderar vi att vi värvar digitalt. Här kommer några exempel på hur du kan värva en vän:

  1. Skicka länken www.s-kvinnor.se/bli-medlem till någon som länge funderat på att gå med, eller kanske någon som alltid har åsikter men som nu borde ta steget och vara med och förändra.
  2. Ring personen du tror kan vilja bli medlem. Dels får ni en trevlig pratstund men du kan också uppmana personen att gå in på S-kvinnors hemsida och bli medlem.
  3. Sms:a länken www.s-kvinnor.se/bli-medlem

Vi kommer presentera antalet nya medlemmar efter den 1 maj och hoppas självklart på en rekordvärvning!

www.s-kvinnor.se/bli-medlem

facebook Twitter Email